Pozitivní evoluce


13.11.2012

Ještě jste nenarazili na slova "pozitivní evoluce“?

Pokud né, vězte , že se jedná vzniklou iniciativu, která chce dosáhnout změny v naší společnosti. Za jejím vznikem stojí Karel Janeček, pokud nevíte kdo to je, stačí zadat do googlu. Protože se ztotožňuji, že v naší společnosti je nutná změna a současný stav je dlouhodobě neudržitelný. Dávám zde odkaz na stránky této iniciativy

http://www.pozitivnievoluce.cz

 

Nejedná se o žádnou sektu nebo politickou stranu, ikdyž nyní je jejím hlavním cílem dosažení změny volebního systému aby nás zastupovali lidé, kteří chtějí vytvářet dobro pro všechny. A hlavně probudit pozitivně smýšlející lidi k činnosti, abychom se nenechávali jako nyní ovládat prospěcháři a "zlojedy".

Hlavním  změna v navrhovaném systému voleb je následující:

  • 81 volebních okrsků
  • volí se lidi a ne politické strany (ikdyž kandidát je v politické straně, nebo nezávislý)
  • volič má 2 pozitivní a hlavně jeden negativní hlas
  • zvoleni jsou dva zástupci s nejvyšším počtem bodů

 

Proč vlastně na stránkách karate dělám tuto reklamu? Protože jsem znechucen ze současného stavu a je nutné pozitivně smýšlející lidi probudit z pasivity k činům. Vždyť karate utváří nejen tělo, ale především ducha a komu není lhostejné, v jaké společnosti žije a jak se v ní žije. 

Dle mě stát již dlouho neplní svou funkci a demokracie v dnešním pojetí je spíš výsměch.

 

Nebuďte nadále pasivní a apatičtí k současnému stavu a pro začátek … aspoň podpořte někoho, kdo našel sílu něco změnit k lepšímu, třeba tím, že o této iniciativě dáte vědět dalším ve svém okolí.  

 

Marek Žižka